30 Temmuz 2012 Pazartesi

Kristofer Hivju “Tormund Giantsbane” Karakterini Canlandıracak


Geçtiğimiz yazılarımızda da dizide oynayabileceği konusunda iddiaların bulunduğu isim dün Comic Con 2012′de kesinliğe kavuştu. Ünlü oyuncu Kristofer Hivju, Game of Thrones 3. sezonunda yer alacak. Önemli karakterlerden birisi olan Tormund Giantsbane karakterini canlandıracak olan Kristofer Hivju fiziği ile bu karakterle oldukça uyumlu.
After Earth, Min Siste Bull, The Thing, Din Tur, En perfekt dag for golf, Størst av alt, Closework gibi yapımlarda yer alan ünlü aktör Erik Hivju ile de akraba.

Jojen Reed Karakterini Thomas Brodie Sangster Canlandıracak



Comic Con 2012 ile birlikte Game of Thrones dizisi 3. sezonu oyuncu kadrosu açıklığa kavuştu. Ana karakterlerin yanında bu sezon göreceğimiz yeni oyuncular kesinleşti. Bu oyunculardan birisi de Thomas Brodie Sangster oldu. Başarılı oyuncu Game of Thrones 3. sezonunda Jojen Reed karakterini canlandıracak isim oldu.
23 yaşındaki İngiliz oyuncu eski yapımları ile oldukça beğenildi. Thomas Brodie Sangster yer aldığı yapımlardan bazıları Phineas and Ferb, My Left Hand Man, Phineas and Ferb, Take Two with Phineas and Ferb ve Doctor Who...

29 Temmuz 2012 Pazar

Kit Harington’un Yeni Projesi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

Game of Thrones dizisinin en önemli karakterlerinden birisi olan Jon Snow‘u canlandıran ünlü oyunda Kit Harington 2. sezon çekimlerinin bitmesiyle önüne gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Bu tekliflerden birisi de ilk serisi ile büyük başarı yakalamış Ejderhanı Nasıl Eğitirsin‘den geldi.
İngiliz yazar Cressida Cowell’ın romanını konu alan animasyon türü filmde kötü bir savaşçıyı canlandıracağı belirtilen oyuncu gerçekten başarılı bir seslendirme yapacağı kuşkusuz.
İlk filme geldiğimiz zaman Oscar kazanmış ve dünyanın en iyi animasyonu seçilmiş bir film. Kit Harington ile birlikte Gerard Butler, Jay Baruchel, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller ve Kristen Wiig da seslendirmelerde görevli olacaklar.
Ayrıca filmin 2014′te vizyona gireceği bildirildi.

Missandei Karakterini Nathalie Emmanuel Canlandıracak


Comic Con 2012′nin ardından Game of Thrones dizisinin yeni sezonunda boy gösterecek karakterler açıklandı. 3. Sezonda yer alacak yeni karakterler ve bu karakterleri canlandıracak oyuncuları yapılan panelde teknik kadro açıkladı. Yeni sezonda göreceğimiz Missandei karakteri genç oyuncu Nathalie Emmanuel canlandıracak.

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Vogue İtalya’nın Konuğu Kit Harington



Game of Thrones dizisinin önemli isimleriden Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington geçtiğimiz günlerde Vogue İtalya’nın karşısına geçti. Dizide önemli bir rolü olan Harington fotoğraf çekimlerinin ardından yapılan söyleşide hayatta dizi ile ilgili yaşanılanları anlattı. Bunlardan birisi de yoldan geçenlerin Harington’a piç demesiymiş. Oldukça normal karşılamaya başladığını anltan Kit Harington önümüzdeki yıllarda yapmak istediklerinden de bahsetti.

27 Temmuz 2012 Cuma

Game of Thrones 13 Dalda Emmy Adayı


Bu sene itibariyle aramıza katılan ve daha ilk bölümünden efsane olduğunu hissettiren Game of Thrones’un tamda beklendiği gibi 63. Emmy Ödülleri‘ndee 13 dalda adaylığı bulunuyor.
Mad Men’in her sene olduğu gibi “En İyi Drama Dizisi” ödülü aldığı kategoriden umarız ki bu sefer Game of Thrones galip gelir.
Bu adaylıklar ise şu şekilde;

26 Temmuz 2012 Perşembe

Game of Thrones 3. Sezon Karakterleri

Her bölümde seyirci kitlesini artırmayı başaran Game of Thrones dizisi 3. sezon karakterleri belli olmaya başladı.




Her bölümde seyirci kitlesini artırmayı başaran Game of Thrones dizisi 3. sezon karakterleri belli olmaya başladı.
İşte Game of Thrones'un üçüncü sezonunda göreceğimiz yeni karakterler;

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak, Başlayacak? Kaynak: Game Of Thrones 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?


Game Of Thrones Dizisinin 3.sezon 1. Bölüm yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Ama, Game Of Thrones fanlarına çok güzel bir haberimiz var. Game Of Thrones 3. sezon  onayını şimdiden aldı! Bu haber dizinin yapımcıları tarafından da doğrulandı.

Kesin olamamakla birlikte tahminen Game Of Thrones 3.sezon 1. Bölüm 2013 yılının ilkbahar aylarında başlayacağını umuyoruz. Game Of Thrones 3.sezon 1. Bölüm yayın tarihi kesinleştiği anda buradan sizlere bildireceğim isterseniz konu altına mail adresinizi yorum olarak bırakın Game Of Thrones 3. sezon kesin yayın tarihi açıklandığında sizi bilgilendirelim.

Game of Thrones Yıldızı: Shrek’teki Yakışıklı Prense Benziyorum!


Game of Thrones’u izlerken Jamie Lannister karakterinin Shrek filmindeki Yakışıklı Prens’e ne kadar çok benzediğini gördüğünüzde nefesinizi tutabilirsiniz.
Benzerliği ilk farkeden olduğuna inanan Danimarkalı oyuncu Nikolaj Coster-Waldau HBO’nun beğenilen yapımda, Jamie Lannister adında kibirli bir şövalyeyi canlandırıyor.
41 yaşındaki aktör Londra’da bir vidyolu röportajda “Komik olan şeyse.. Sanırım bunu ilk defa ben söylediğimde pilot  çekimindeydik” diyor ve ekliyor: İlk zırh giyip aynaya baktığımda “Bu, Shrek filmindeki Yakışıklı Prens’ten daha büyüleyici” dedim.
Yahoo’da seçilmiş birkaç soruyu cevaplayan Coster-Waldau, ortaçağ fantastik serisindeki kötü adamı oynamaktan çekinmediğini söyledi.

Shrek filmindeki Yakışıklı Prens ve Jamie Lannister karakterinin benzerliği.
Kariyerimde her çeşit rolü oynadım ve elbette birisi aralarında en başarılısı olmak zorunda ve şuan en iyisi Game of Thrones” dedi ve iyi kurgulanmış rolünün karakterini sevdiğini ekledi.

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Game of Thrones Yıldızlarıyla Söyleşi


Game of Thrones’un yıldızları Jason Mamoa (Khal Drogo), Finn Jones (Loras Tyrell) ve Gece Nöbetçileri’nden Josef Altin (Pyp) ile yapılan ve hayranların da katıldığı bir söyleşi.
Jason Mamoa tarafından canlandırılan Khal Drogo karakteri.
Röportör (Jason’a):  Merhaba, Stargate gibi uzay gemileri, uzaylıları ve silahları olan bir bilim kurgu filminde rol almıştın. Sonra Game of Thrones gibi atları, büyüleri ve kılıçla dövüşleri olan bir fantezi filminde rol aldın. Kendini hangi dünyada daha rahat hissettin ve Game of Thrones’ta rol almak Stargate’den çok mu farklıydı?