26 Temmuz 2012 Perşembe

Game of Thrones Yıldızı: Shrek’teki Yakışıklı Prense Benziyorum!


Game of Thrones’u izlerken Jamie Lannister karakterinin Shrek filmindeki Yakışıklı Prens’e ne kadar çok benzediğini gördüğünüzde nefesinizi tutabilirsiniz.
Benzerliği ilk farkeden olduğuna inanan Danimarkalı oyuncu Nikolaj Coster-Waldau HBO’nun beğenilen yapımda, Jamie Lannister adında kibirli bir şövalyeyi canlandırıyor.
41 yaşındaki aktör Londra’da bir vidyolu röportajda “Komik olan şeyse.. Sanırım bunu ilk defa ben söylediğimde pilot  çekimindeydik” diyor ve ekliyor: İlk zırh giyip aynaya baktığımda “Bu, Shrek filmindeki Yakışıklı Prens’ten daha büyüleyici” dedim.
Yahoo’da seçilmiş birkaç soruyu cevaplayan Coster-Waldau, ortaçağ fantastik serisindeki kötü adamı oynamaktan çekinmediğini söyledi.

Shrek filmindeki Yakışıklı Prens ve Jamie Lannister karakterinin benzerliği.
Kariyerimde her çeşit rolü oynadım ve elbette birisi aralarında en başarılısı olmak zorunda ve şuan en iyisi Game of Thrones” dedi ve iyi kurgulanmış rolünün karakterini sevdiğini ekledi.

Karakterinin kız kardeşiyle şüpheli bir aşk ilişkisi olduğuna dair soru sorulduğunda, “bu ensest şey… tabii, oldukça tuhaf” diye itiraf edip şakaya vurdu.
Başarılı oyuncu “Ama benim görüşüm o sadece kız kardeşi olan bu kıza aşık. Kim bilerek kız kardeşine aşık olmak ister?” diyor ve ekliyor “Aşık olduğum biriyle ilişki yaşayabilirim
Üç dakikalık röportajda yıldız oyuncu şunları da söyledi:
“Bu sezonda şimdiye kadar yaptığım işlerdeki en favori sahnelerimden biri var. 7. bölüm favori bölümüm, daha fazlasını söyleyemem.”
shrek Jamie shrek Nikolaj Coster Waldau jamie lannister

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder