26 Temmuz 2012 Perşembe

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak, Başlayacak? Kaynak: Game Of Thrones 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?


Game Of Thrones Dizisinin 3.sezon 1. Bölüm yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Ama, Game Of Thrones fanlarına çok güzel bir haberimiz var. Game Of Thrones 3. sezon  onayını şimdiden aldı! Bu haber dizinin yapımcıları tarafından da doğrulandı.

Kesin olamamakla birlikte tahminen Game Of Thrones 3.sezon 1. Bölüm 2013 yılının ilkbahar aylarında başlayacağını umuyoruz. Game Of Thrones 3.sezon 1. Bölüm yayın tarihi kesinleştiği anda buradan sizlere bildireceğim isterseniz konu altına mail adresinizi yorum olarak bırakın Game Of Thrones 3. sezon kesin yayın tarihi açıklandığında sizi bilgilendirelim.

Her zamanki gibi Game Of Thrones dizisi tahtından inmiyor. Dizi, 2. sezon ilk bölümüyle 8.3 milyon izleyici kitlesine ulaştı.
Michael Lombardo yapılan bir röportajda “Diziye hakikaten çok emek veriyoruz. Halkın ve medyanın desteğini alıyoruz. Gelecek sezon için hepimiz çok heyecanlıyız” diyor. George R.R. Martin’in Game Of Thrones kitabından uyarlanan epik-drama dizi 1. sezonundan beri halk tarafından büyük destek görmekte ve medyada olumlu eleştiriler almaktadır. Ayrıca 13 Emmy adaylığıyla dizi yılın dizisi olarak tanımlanıyor.
İkinci sezonu için aldığı kritik övgüler arasında, Newsday “televizyonda en iyi gösteriyi”, Los Angeles Times diziyi “Sinematik bir şölen” olarak da tanımlıyor. Journal “Muhteşem” USA Today ise diziyi “Mükemmelliğe yakın” olarak tanımlıyor.
Verilere göre dizinin net 8.3 milyon izleyicisi var ve dizi kolayca ortalama 9.3 milyon izleyici kapasitesine ulaşma yolunda.
2. sezon oyuncuları, Emmy ve Golden Globe ödüllü Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Richard Madden, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Sophie Turner, Jack Gleeson ve Alfie Allen.
Yapımcılar David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger; ortak yapımcılar, George RR Martin, Vanessa Taylor, Alan Taylor, Guymon Casady, Vince Gerardis; Bernadette Caulfield’dır.

21 yorum:

  1. fatih-cicekci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. haykolik_scream@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. dr_geavur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. pac_2_1988@msn.com

    YanıtlaSil
  6. arslanzafo@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. Çok Beğendim şahsen spartaküse çok eş değer.

    YanıtlaSil
  8. suleyman_sansar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. cengizkucukosman@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. ismail hünkar
    hunkar.1@hotmail.com haber verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  11. babacan0_6@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. celilicer@hotmail.com

    YanıtlaSil
  13. spammailolusturma@listesi.com

    YanıtlaSil
  14. sami_166@windowslive.com

    YanıtlaSil
  15. oktaydogu@gmail.com
    2.bölüm bitmeden 3.sünü arıyoruz

    YanıtlaSil
  16. sahin.turan@isbank.com.tr

    YanıtlaSil
  17. tşkler www.aksarayhaber.somee.com

    YanıtlaSil